Η ιστορία της οινοποιίας Κιντώνη ξεκινάει το 1952 με την δημιουργία του πρώτου ιδιόκτητου οινοποιείου στο Αίγιο. Είναι το σημείο εκκίνησης μια ανοδικής πορείας και συνεχούς εξέλιξης η οποία περνώντας από 3 γενιές καταλήγει σήμερα σε μια πολλά υποσχόμενη με προοπτικές επιχείρηση.

Το 2006 γίνετε ένα μεγάλο άλμα και κατασκευάζεται ένα σύγχρονο οινοποιείο τεχνολογικά μπροστά από την εποχή του με πολλές λειτουργικές και αρχιτεκτονικές καινοτομίες. Ένα μεγάλο μοντέρνο κτήριο ανεπηρέαστο από την εξωτερική θερμοκρασία φτιαγμένο από αλουμίνιο και γυαλί εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Επίσης, διαθέτει οινολογικό εργαστήριο με πολύ προηγμένο εξοπλισμό, χώρο παραλαβής και οινοποίησης τελευταίας τεχνολογίας καθώς και υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης και συσκευασίας.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η σωστή επιλογή της πρώτης ύλης. Η Αιγιαλεία είναι γνωστή για το μεγάλο υψόμετρο, την βορινή έκθεση της και την εξαιρετι΄΄η ποιότητα των σταφυλιών που παράγει. Επιπλέον είναι φανερό στον απλό επισκέπτη  πως έγνοια για παραγωγή κρασιού χωρίς να ταλαιπωρείται η πρώτη ύλη, κυριαρχεί σε όλα τα στάδια της διαδικασίας: επιδιώκεται φυσική ροή, σταθερά χαμηλή θερμοκρασία και όσο γίνεται λιγότερες μεταφορές.