Γίνε Αντιπρόσωπος

Γίνε αντιπρόσωπος τώρα και επωφελήσου από τις μοναδικές τιμές και την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας, δουλεύοντας τα συγκεκριμένα προϊόντα στην περιοχή σου σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ.

Εάν δεν έχεις επιχείρηση και θέλεις να δημιουργήσεις μια δική σου, δουλεύοντας όλα τα προϊόντα έλVino επικοινώνησε μαζί μας για μια κατ' ιδίαν συνάντηση με τον υπεύθυνο ανάπτυξης της εταιρίας για μια άμεση και ουσιαστική ενημέρωση.

Είμαστε στην διάθεση σου για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

Επικοινωνία

Διεύθυνση

15 χλμ. Θεσ/νίκης Μουδανιών - Θέρμη Τ.Κ. 57100

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλέφωνο

2310 403100

2310 403110

Φαξ

2310 403105

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλώ εισάγετε ένα όνομα
Παρακαλώ εισάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Παρακαλώ εισάγετε ένα θέμα
Invalid Input
Invalid Input
 

Εταιρεία

elvino profile

Η εταιρεία έλVino Ο.Ε ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη με την συνένωση δυο εταιριών, της ΠΟΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ και της ΟΙΝΟPOLIS και εδρεύει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο 15ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων.

Ειδικεύεται στο branding με στελέχη άρτια καταρτισμένα και με πολύχρονη εμπειρία στην τοποθέτηση εμπορευμάτων σε αλυσίδες SUPER MARKET στην αγορά της Ελλάδος και του εξωτερικού, στο merchandising και στην δυνατότητα παραγγελιοληψίας απευθείας από το τελικό σημείο. Η πολυετή εμπειρία των στελεχών – συνεργατών της στον χώρο του Οίνου και των Ποτών εγγυάται για τα θετικά αποτελέσματά της .

Βασιζόμενη πάντα σε Ευρωπαϊκά πρότυπα και διαθέτοντας κατάλληλους γραφειακούς χώρους, αίθουσα συσκέψεων, καθώς και οργανωμένο χώρο αποθήκευσης - Logistic απ' όπου διανέμει με τον ιδιόκτητο στόλο των Ι.Χ.Φ τα εμπορεύματα της σε όλη την Β. Ελλάδα, συνεχίζει να επενδύει καθημερινά στην περαιτέρω ανάπτυξη των εγκαταστάσεων της και στην εκπαίδευση του ανθρωπινού δυναμικού της.

Μέσα στους στόχους της είναι και η συνεργασία με έμπειρους οινολόγους και ποτοποιούς ώστε να επεκταθεί η σειρά επιλεγμένων οίνων και αποσταγμάτων με την επωνυμία έλVino Τέχνη & Οίνος με αφετηρία το γνωστό Ούζο με την επωνυμία Άλφα, το οποίο μαζί με την σειρά οίνων Τέχνη & Οίνος κατακτούν καθημερινά έδαφος στην καρδιά των καταναλωτών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Αφουγκραζόμαστε σε καθημερινή βάση την ελληνική και ξένη αγορά, με την συμμετοχή μας σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να αποκωδικοποιούμε τα μηνύματα των πελατών – συνεργατών μας και να γινόμαστε καλύτεροι χρόνο με τον χρόνο.